• Halverwege april en maartse omstandigheden. Bij de jeugdwedstrijden in de ochtend stond een frisse wind maar scheen de zon uitbundig waardoor het goed toeven was de lijn. In de middag zorgde een combinatie van hagel en sneeuw er voor dat het publiek bij SEV dicht opeen op de tribune kroop.

    De toeschouwers zagen daar SEV 1 in een merkwaardige wedstrijd met 0 - 5 verliezen van de kampioen Ariston’80 (zie verslag). Bekijk hier de fotoreportage van deze wedstrijd. SEV 2 speelt aanstaande dinsdag pas de competitiewedstrijd tegen Valken’68. SEV 3 had wat speciaals in gedachten voor het opleidingsteam van SV Nootdorp. Na 12 minuten stonden de Nootdorpers met 0 - 3 voor. Bij het laatste fluitsignaal stond het 5 - 3 voor SEV. Ook SEV 5 boekte een toch eenvoudige overwinning (4 -1) tegen DWO waarbij Olivier van Nierop tweemaal een soepel lopende SEV-aanval omzette in een treffer.

    Bij de jeugd blijft JO19-1 het goed doen. Ditmaal werd uit bij HVV met 1 - 8 gewonnen. JO17-1 liep tegen een even nipte als onterechte nederlaag aan met 3 - 4 (zie verslag). JO15-1 deed hele goede zaken door uit bij SVC’08 met 1 - 3 te winnen waardoor de Scheveningers worden achterhaald op de ranglijst. JO13-1 had het lastig tegen Wilhelmus. De bezoekers waren iets groter en iets sterker een verschil dat zij ook in de score konden tonen: 0 - 5. SEV JO11-1 moest op bezoek bij het op de tweede plaats staande Meerburg en speelde daar keurig gelijk met 2 - 2.