• Prachtig voetbalweer, leuke wedstrijden waarbij vooral de titanenstrijd van JO13-1 in het oog sprong. Soepel voetballend, fraai combinerend, werd het ene na het andere knappe doelpunt gemaakt en met de 8 - 0 overwinning van SEV mocht tegenstander FC Zoetermeer nog in de handen knijpen.

    Even op leeftijd. SEV JO19-1 heeft het lastig. Het elftal opende goed tegen het hoog genoteerd Stompwijk ’92, domineerde in de openingsfase maar liep in de eerste de beste aanval van de bezoekers meteen tegen een treffer op. Het leek wel of er toen al iets knapte in het elftal want vervolgens werd er, weliswaar heel gastvrij maar toch niet echt competitief, open huis gehouden. JO17-1 deed bij Wilhelmus goede zaken met een knappe 3-4 overwinning (zie verslag). JO15-1 had een lastige zaterdag tegen het sterke Voorschoten’97 (2-7).  JO11-1 speelde een uitstekende wedstrijd maar moest bij Wilhelmus toch op het nippertje buigen. Het team had zeker meer verdiend dan de 3 - 2 nederlaag.

    Bij de senioren had SEV 1 een snipperdag. Dinsdagavond oefent de selectie tegen en bij Loosduinen. SEV2 speelde een prima wedstrijd bij het op de tweede plaats staande, nog ongeslagen Kagia. Het 2e heeft pas 1 nederlaag geleden maar al wel heel wat puntendelingen achter de naam. Ook nu werd het weer gelijk 2 - 2. Ook SEV 3 deelde de punten. Uit bij SVC’08 werd het uiteindelijk 3 - 3.