• SEV 1 speelde een lastig wedstrijd afgelopen zaterdag maar kon het overwicht gelukkig ook in drie punten uitdrukken. Komende zaterdag volgt een uitwedstrijd tegen naaste concurrent Alphia. Vooral de SEV-defensie mag zich wapenen want Alphia is met 38 treffers vóór de meest trefzeker vereniging in de competitie. SEV 2 kan na de sterke wedstrijd tegen DSO nu de borst nat maken. Om 12.00 uur wordt er in en tegen Oegstgeest afgetrapt. De tegenstander staat op de tweede plaats en heeft pas 1 nederlaag geleden.

    Voor veel jeugdteams de laatste speelronde van 2017. JO19-1 heeft de goede wedstrijd tegen Voorschoten"08 met een gelijkspel afgesloten en kan nu laten zien wat het waard is tegen Quick. De Haantjes staan op de 2e plaats en hebben de minst gepasseerde verdediging. Een extra uitdaging dus. Om 12.00 uur fluit scheidsrechter Jansen de teams op het hoofdveld in beweging. JO17-1 heeft wat goed te maken na de matige wedstrijd afgelopen zaterdag. Dat kan dan mooi tegen DHL. Op de Brasserskade wordt om 14.30 uur afgetrapt.

    Eindelijk een redelijk tijdstip om te voetballen. Zo klinkt het bij JO15-1. Ook de reis gaat niet ver. Om 11.15 uur wordt uit tegen Wilhelmus gespeeld. Wilhelmus heeft in de poule de minste verliespunten dus wil SEV wel eens voor een verrassing gaan zorgen. JO13-1 heeft om 10.00 uur een thuiswedstrijd tegen Vredenburch. Op veld 4 gaat dit talentvolle elftal vol voor de winst.

    SEV VE1 kan zich na de nederlaag vorige week revancheren tegen het laaggeplaatste Graaf WillemII Vac. Op de Roggewoning wordt om 15.30 uurafgetrapt. Dat wordt dus met veldverlichting spelen. VE2 speelt thuis tegen WDS en onder leiding van scheidsrechter Van der Heijden wordt om 14.30 op veld 3 gestart.

    De dames kregen twee weken geleden een oorwassing en spelen nu ook weer tegen een topper. In Sassenheim wordt om 14.30 uur tegen titelkandidaat Ter Leede gespeeld.

    Alle elftallen, veel succes. De rest van het programma treft u op de site onder "wedstrijdinfo".