• Uitlevering nieuwe jeugdkleding

  13 mei 2019
 • We hebben eerder al gecommuniceerd dat voor het volgende seizoen nieuwe kleding voor de jeugd wordt besteld. En dat de ouders van de jeugdleden, tegen een heel redelijke vergoeding, zelf de tenues aan gaan schaffen en zelf gaan zorgen voor eventuele vervanging (zoals de andere verenigingen in de regio overigens ook al doen).  

  Inmiddels is de nieuwe kleding gearriveerd bij SEV.

  De uitlevering van deze kleding is als volgt gepland:

  Zaterdag 18 mei van 9 tot 12 uur: jeugdkleding voor de leeftijdsgroepen JO-8 t/m JO-11.

  Zaterdag 25 mei van 9 tot 12 uur: jeugdkleding voor de leeftijdsgroepen JO-13 t/m JO-19 (behalve voor spelers die dit seizoen in de JO-19 spelen en volgend jaar naar de senioren gaan).

  Zaterdag 1 juni van 9 tot 12 uur: als het niet gelukt is om op de zaterdagen 18 en 25 mei te komen dan kunt u eventueel nog terecht op zaterdag 1 juni.

  Zoals eerder gemeld: de kosten van het nieuwe tenue (shirt, broekje en kousen) hebben we heel beperkt kunnen houden: 35 euro. U kunt dit bedrag pinnen bij de kassa, waarna u een bon meekrijgt; met die bon krijgt u direct in de kantine het nieuwe tenue mee. Er zijn ook pas-sets aanwezig.

  Tot aan het eind van dit seizoen wordt nog in de huidige tenues gevoetbald. Die worden voor de zomer via de leider/wedstrijdsecretaris ingeleverd bij SEV. Wij zullen zorg dragen voor een passende bestemming van deze tenues.

  Met vriendelijke groeten,

  Bestuur SEV