• Uitslagen selectie zaterdag 12 september 2020

  13 sep 2020
 • SEV 2 - Be Fair 3: 2-4
   
  Weer een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft van deze bekerwedstrijd ging het tussen het jonge team van SEV en de routiniers van Be Fair tamelijk gelijk op. Aan beide kanten kwamen er grotere en kleinere kansen. Het was SEV dat het eerst op het scoreboard kwam, nadat de buitenspelval goed werd omzeild en er doeltreffend werd afgemaakt. Met 1-0 gingen beide teams aan de thee.
   
  In de tweede helft ging het voor ons tweede wat minder. Er werd wel een heel mooi doelpunt gemaakt, met een mooie steekpass en een goede combinatie. Feit is echter dat Be Fair ook vier keer het net wist te vinden. Wat niet hielp was dat de opvallende scheidsrechter, die zo ongeveer om de minuut floot en daarmee voetballen bijna onmogelijk maakte, het nodig vond om aan Be Fair een strafschop toe te kennen die op zijn minst discutabel was. Jammer, maar dat was niet de oorzaak van het verlies. Het is zaak om de volgende keer met wat meer passie en hartstocht de duels aan te gaan. Dan komt het wel goed.
   
   
  SEV 1 - VVSB 1: 2-2
   
  Nadat de laatste bekerwedstrijd plots kwam te vervallen moest teammanager Hans van Grootel naarstig op zoek naar een oefentegenstander. Deze werd gevonden in Noordwijkerhout waarna VVSB op oorlogssterkte naar de Kastelenring vertrok. De vele kenners langs de lijn zagen een leuke openingsfase waarbij de bezoekers een licht overwicht hadden zonder dat er echte kansen konden worden genoteerd. Langzaam maar zeker werden de aanvallen van SEV dreigender - een ternauwernood gekeerde knappe volley van Robin Schoew en een kans voor Jasper Koning – en toch duurde het tot de 30e minuut voordat SEV op 1 – 0 kwam. Een heel fraaie combinatie tussen Michiel van der Zwan en Jasper Koning werd door laatstgenoemde hard afgerond.
   
  Na rust ging het tempo iets omhoog en weer had VVSB het veldoverwicht. De counters van SEV waren echter vlijmscherp en zo kwam de thuisploeg in de 72e minuut op 2 – 1. Gemakshalve vergeten we de gelijkmaker die kort na rust op het bord stond maar even. Na de voorsprong van SEV drong derdeklasser VVSB nog meer aan en in de 86e minuut kregen de bezoekers loon naar werken. Een vrije trap aan de rechterkant werd hard binnengekopt: 2 - 2. De uitstekend leidende scheidsrechter Jay van der Heijden telde een paar minuten bij en rondde vervolgens deze leuke wedstrijd af.