• SEV 1 stond in deze competitie voor een wat zwaardere taak dan de afgelopen paar weken het geval was, namelijk de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat Meerburg. SEV had in de eerste helft het betere van het spel, maar wist dat niet in een voorsprong uit te drukken. In de tweede helft was Meerburg de eerste twintig minuten de betere, maar ook zij wisten daarbij niet te scoren. SEV kwam goed terug en gelukkig vonden de groenwitten twee keer het doel. Einduitslag 1-3 en lekker weer drie punten mee naar huis. Klik hier voor het wedstrijdverslag van Meerburg tegen SEV. En hier een link naar een aantal foto's van deze wedstrijd.

    SEV 2 moest op reis naar ARC 4 en had zijn dag niet. ARC was sterker en boekte een solide 6-2 overwinning. Klik hier voor het wedstrijdverslag van SEV 2.

    Ook de jeugd kwam natuurlijk in actie. JO17-1 deed meer dan zijn best en wist dat ook in een overwinning uit te drukken. Na de uitwedstrijd tegen Concordia konden de mannen met een fijne 1-2 weer richting de mooie SEV-kantine. Klik hier voor het verslag van deze wedstrijd.