• Uitslagen zaterdag 27 januari 2018

27 jan 2018
  • Zeker, de competitie is weer gestart na een lange winterstop. En de mannen van SEV 1 waren goed uit de winterslaap ontwaakt. Hoewel vooraf veel tegenstand van Hazerswoudse Boys werd verwacht, bleek zaterdagmiddag dat SEV geen kind had aan deze overigens sportieve tegenstander. In de eerste helft werd al een 3-0 ruststand bereikt dankzij onder meer een fraaie vrije trap van Jasper Koning. En in de tweede helft liep SEV uit naar 5-0, waarbij het laatste doelpunt van rechtsback Maarten de Vries de toeschouwers op de tribune terugbracht naar de beste dagen van Dennis Bergkamp (toen hij nog voetbalde dus). Lees hier het wedstrijdverslag van SEV tegen Hazerswoudse Boys. Klik hier voor een aantal foto's. En hier kunt u een leuke videosamenvatting bewonderen.

En in de ochtend speelde ook onze JO17-1 nog een leuk potje. Om te oefenen weliswaar, maar toch. Forum Sport was de tegenstander en dat is nooit eenvoudig. Lees hier het verslag van deze oefenwedstrijd.

Ten slotte speelde ook SEV 2 een oefenwedstrijd in Maassluis tegen MSV '71. Lees hier het wedstrijdverslag.