• Na de goede competitiestart van SEV 1 vorige week was het zaterdag de vraag of dit een vervolg zou krijgen. Onder prima omstandigheden op het echte grasveld van UDO bleek dat zeker het geval. SEV was heer en meester in Oegstgeest en keerde met een dikke 0-7 eindstand blij terug naar de Kastelenring. Klik hier voor het wedstrijdverslag van UDO tegen SEV. En klik hier voor foto's van deze wedstrijd. En hier kun je klikken voor het videoverslag.

    SEV 2 kwam in de buurt uit tegen Quick Boys 4. Hoewel het tweede op een 0-2 voorsprong kwam, waren het de zeer geroutineerde oud-eerste-elftalspelers uit Katwijk die het tweede voetballes gaven. Een dikke nederlaag kon niet worden voorkomen. Kijk hier naar wat foto's van SEV 2.

    De jongere garde deed het best goed. SEV JO17-1 moest uitspelen tegen HBS en pakte drie punten. Lees hier het verslag van JO17-1. En JO19-1 ging in Leiden tegen Lugdunum proberen om de grote nederlaag van vorige week recht te zetten. Ook dat lukte. Lees hier het verslag van JO19-1.