• Uitslagen zaterdag 4 november 2017

    6 nov 2017
  • Zaterdag stond er voor SEV 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Uit tegen zaterdag 1 van VVSB. Na een prachtige ochtend brak in de middag het regenseizoen aan, want het bleef niet meer droog. Een geweldige wedstrijd werd het niet, zeker ook niet omdat Bjorn van Haarlem met een forse blessure uitviel: hersenschudding en kaakbreuk maar liefst. En dit na een botsing met zijn eigen doelman. Het zit niet altijd mee, zeker niet voor deze sympathieke en altijd in de strijd voorop gaande SEV-verdediger. Enfin, na rust bleef het regenen en de doelpunten bleven lang uit. Een minuut of vijf voor tijd wist VVSB echter toch te scoren en de vele meegereisde SEV-supporters hadden er niet veel geloof meer in. Gelukkig gold dat voor de spelers op het veld anders, want ze gingen voor de gelijkmaker en in blessuretijd viel die ook. Michiel van der Zwan wist met een mooi bekeken schot de bal in de bovenhoek te deponeren en de 1-1 was een feit. Lees hier het wedstrijdverslag van VVSB-SEV. Klik hier voor foto\'s van deze wedstrijd. En hier kunt u een videosamenvatting zien.

    SEV 2 speelde wat later tegen Rijnsburgse Boys 3. Het derde selectieteam van deze vermaarde amateurvereniging uit de Bollenstreek. Jammer genoeg wist ons tweede geen potten te breken en werd er met 4-1 verloren. 

    SEV JO17-1 kon dit keer ook geen punten pakken, want tegen SVC \'08 werd nipt verloren. Lees hier een wedstrijdverslagje van JO17-1.