• Momenteel gaat de hele wereld gebukt onder de gevolgen van het Coronavirus. En hoewel SEV maar een kleine amateurvoetbalvereniging in Leidschendam is, merken wij ook de gevolgen van dit virus. Vanaf afgelopen vrijdag 13 maart is ons hele complex gesloten en dat zal duren tot minstens 6 april. Wat dit voor gevolgen heeft voor de rest van het seizoen kunnen we nu nog niet inschatten. Loopt de competitie langer door richting de zomervakantie of eindigt het voetbaljaar met de stand van medio maart? Wat gebeurt er met het schoolvoetbaltoernooi op 15 april en belangrijker nog; kunnen wij ons vijftigste Hemelvaartstoernooi nog wel organiseren dit jaar? Allemaal vragen waar op dit moment nog geen antwoord op gegeven kan worden. Wel kan ik jullie toezeggen dat ik jullie informeer zodra er antwoorden zijn.

    Daarnaast wil ik jullie informeren over mijn aanstaande vertrek. Mijn tweede bestuurstermijn zit er bijna op en ik heb inmiddels in zowel het algemeen- als het jeugdbestuur aangegeven dat ik officieel zal aftreden als jeugdvoorzitter tijdens de ALV van juni 2020. Dat betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe jeugdvoorzitter. Heb je bestuurlijke ervaring, of vind je het leuk om bestuurlijke ervaring op te doen en (mede)verantwoordelijk te zijn voor het jeugdbeleid binnen SEV, laat het mij dan weten en dan drinken we binnenkort eens een kop koffie samen.

    Succes met alle Coronaperikelen en pas een beetje op elkaar. 

    Rob van der Veer,
    Jeugdvoorzitter vv SEV