• Op 1 oktober 2023 speelde SEV een zware wedstrijd uit bij VDL. VDL is kampioenskandidaat en de verwachtingen waren hooggespannen voor deze ontmoeting. SEV was vastberaden om stevig tegenstand te bieden en punten te pakken in deze cruciale wedstrijd.
    In de beginfase van de wedstrijd liet SEV zien dat ze niet van plan waren om zich zomaar gewonnen te geven. Met een fraaie 1-2 combinatie creƫerden Leidschendammers hun eerste kans, maar helaas werd deze mogelijkheid niet benut. Dit bleek een keerpunt te zijn, want vanaf dat moment nam VDL het heft in handen en dicteerde het tempo van de wedstrijd.
    Gedurende de eerste helft slaagde SEV er niet in het hoge tempo van VDL bij te benen. VDL wist de verdediging van SEV te ontregelen en de doelpunten vlogen makkelijk binnen. De ruststand was maar liefst 4-0 in het voordeel van VDL, waarmee ze de dominantie op het veld bevestigden.
    Na de rust toonde SEV veerkracht en speelde een veel betere tweede helft. Sterk verdedigen en gevaarlijk in de aanval. Deze inspanningen werden uiteindelijk beloond met een doelpunt, gescoord door Fares Daoudi. Ondanks deze verbeteringen was het niet genoeg om de achterstand in te halen.
    De volgende uitdaging voor SEV staat al snel voor de deur. Komende zaterdag treft SEV opnieuw een sterke tegenstander en wederom een titelkandidaat: Vredenburch. De wedstrijd vindt plaats op de Kastelenring en begint om 14:30 uur. SEV zal alles op alles moeten zetten om hier punten te pakken.