• Veel doelpunten bekerwedstrijden SEV 1

21 sep 2021
  • In de afgelopen weken zijn de drie bekerwedstrijden het aanzien meer dan waard geweest. Niet alleen vanwege het vertoonde spel maar zeker ook vanwege de fraaie treffers. Even op een rijtje;

• echt gras, tegenstander Duindorp sv, gelijk opgaande strijd. Vlak voor rust 1- 0 en na een strafschop 2 – 0. Jasper Koning die wat terug doet en Duindorp dat vervolgens 3 – 1 scoort. Weer Koning bepaalde de eindstand op 3 – 2 maar SEV had grote kansen op de gelijkmaker
    • op de Kastelenring dan tegen Hekelingen vv een spectaculaire wedstrijd! Sterke 1e helft met lang een 1 0 voorsprong. Toch met 1 – 1 de rust in. na rust komt Hekelingen op 1 – 3 maar is het Ashray Moelchand die met twee hele fraaie treffers voor 3 -3 zorgt.
    • laatste wedstrijd uit deze bekerronde. Oude bekende Meerburg. In Zoeterwoude. Prachtig weer en een opening met direct kansen over en weer. Na 10 minuten opende Meerburg wat gelukkig de score maar niet veel later trok SEV met een fraaie aanval en een prima treffer van Dylan van Dijk de stand gelijk. Tot de rust een gelijk opgaande strijd waarbij niet meer werd gescoord. Direct na rust kwam Meerburg op 2 – 1 en trok SEV volop in de aanval. Zoals vaak valt dan de treffer aan de andere kant. Na de 3 – 1knapte er iets bij SEV waardoor Meerburg makkelijk naar 6 – 1 kon uitlopen.