• In de halve finale van de nacompetitie ontmoette SEV competitiegenoot TOGB. In de reguliere competitie wonnen beide clubs één keer en zijn dus aan elkaar gewaagd. In het vorige duel in Leidschendam won TOGB met een zeer verdedigend strijdplan. Of dat nu ook de bedoeling was, is onzeker omdat SEV al na één minuut op voorsprong kwam na een snelle aanval van Hassan Bendahman en Jasper Koning, die door laatstgenoemde schitterend ingeschoten werd vanaf randje strafschopgebied. TOGB was duidelijk aangeslagen en SEV kreeg diverse kansen voor o.a. voor Tim de Jong, maar kon de voorsprong niet vergroten.

    Pas in de 28e minuut viel de eerste mogelijkheid voor de bezoekers te noteren. Dyon van der Sman kopte echter ruim naast het doel. Vlak voor rust was er nog een hard schot van Joost Stift dat ook naast het doel belandde. De rust brak aan met een 1 - 0 voorsprong en de wetenschap dat SEV meer afstand had kunnen  en moeten nemen.

    De tweede helft verliep anders. TOGB kwam feller uit de kleedkamer en speelde meer op de helft van SEV, maar veel kansen kwamen daar niet uit voort en eigenlijk was de grootste kans nog voor SEV, maar Jasper en Hassan slaagden er niet in om een counter tegen één verdediger uit te spelen. De winst leek dus naar SEV te gaan, maar 7 minuten voor tijd sloeg TOGB alsnog toe na een corner die bij de gevaarlijkste man van TOGB, Joey Lems, belandde en op zijn snoeiharde schot was keeper Kaj Voorwinden kansloos. In de 88e minuut leek TOGB zelfs met de winst er vandoor te gaan toen een inzet van dichtbij op de paal belandde na eerst een goede redding van Kaj.

    Dat betekende een verlenging. Die was pas drie minuten op gang toen wéér Joey Lems raak kon schieten, dit keer met zijn linkervoet. SEV probeerde daarna van alles. Een schot van Paul Janssen werd fraai gered door de keeper en Roland Groeneweg tikte een voorzet van Valentijn Ebbers net naast het doel. De grootste kans voor SEV kwam nog in de 120e minuut, maar een hard ingeschoten bal van Thomas LoMonaco werd door doelman Niels de Jong katachtig gered. Dat Dyon van der Sman in blessuretijd nog 1 - 3 maakte uit een counter was daarna alleen nog voor de statistieken van belang.  

    klik hier voor de fotoreportage.