• Verslag Walking Football jubileum-toernooi

  28 jun 2022
 • Op vrijdag 24 juni j.l. organiseerde de SEV Walking Football tak vanwege het 60-jarig jubileum van de vereniging een spetterend en ludiek 6 tegen 6 toernooi voor 60-plus spelers.
  De omstandigheden waren ideaal, mooi weer, enthousiaste deelnemers en veel vrijwilligers om alles in goede banen te leiden, waaronder 2 Rode Kruis medewerkers, die gelukkig nauwelijks in actie hoefden te komen.
  Dit mede, omdat good old Gerard van der Laan de dag begon met een gedegen en deskundige warming up voor de ruim honderd voetballers.
  De sfeer was natuurlijk uitstekend na twee jaar Coronazorgen en de scheidsrechters hadden dan ook een "makkie" op deze dag. Het toernooi werd afgesloten met "een derde helft" op het zonovergoten terras, waar inmiddels de voor SEV lokaal bekende huisband Cheek to Cheek was begonnen om hun goudeerlijke oude rockers en evergreens te spelen.
  Rond 5 uur betraden de kersvers aangetreden wethouders Astrid van Eekelen en Bianca Bremer het podium om de verassende prijsuitreiking te verrichten, geen bekers en vaantjes maar een voortreffelijke aangeklede B.B.Q. voor alle deelnemers en vrijwilligers, dit werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de sevINVESTEring en het jubileumfonds.
  SEV toont daar zijn wil en wens tot maatschappelijke betrokkenheid en meer bewegen voor ouderen onder ons.
  De wethouders deden deze prijsuitreiking volkomen in de geest van het toernooi; ludiek, luchtig en verbinding zoekend met "hun" burgers, een teken van vernieuwd leiderschap?