• Verslag Walking Football toernooi SEV

  5 okt 2021
 • Op de 59e verjaardag van SEV startten zo'n 100 60-plus voetballers verdeeld over 10 teams voor het eerst na een onderbreking van 2 jaar weer met een klein toernooi.
  We begonnen eerst met een deskundige warming up van de welbekende loop trainer en oud verzorger van de SEV selectie Gerard van der Laan.
  Dat hij dat heel goed had gedaan bleek achteraf, er vielen na afloop nauwelijks blessures te melden!
  Ook onze oudste speler Gerard van Zadelhoff (87) zie foto, maakte zijn 5 wedstrijdjes fluitend vol!

  In 2 poules en op 4 speciale kleine veldjes werd onder leiding van 4 scheidsrechters een super gezellig  sportief toernooi gespeeld, zonder bekers en prijzen, wel 100 prijs winnaars van een heerlijke dag in de buitenlucht en beweging met zelfs nog tot bijna het einde van het toernooi een mager zonnetje er bij.

  Na afloop werd de inwendige mens onder het toeziend oog van Mirjam Blom van Sport en Welzijn versterkt. Een lunch buffet, met diverse belegde broodjes en gezonde drankjes was verzorgd door een aantal enthousiaste SEV vrijwilligers en werd aangeboden door anonieme sponsors.

  Na afloop uiteraard de in de sportwereld bekende "Derde Helft" met de voor SEV Walking Football bekende "Keek op de Week" waar geprobeerd wordt grote problemen in een mum van tijd een  kopje kleiner te maken! U leest het goed, van Kooten en De Bie inspireren ons nog steeds!

  Denkt u nu, dat lijkt mij wel wat!  Join the club!

  Onze club wandelvoetballers bestaat uit alle voetbal bloedgroepen vanaf 60 jaar uit Leidschendam-Voorburg e.o.
  Iedere maandag- en donderdagmiddag trainen we en spelen we onderlinge partijtjes, af en toe spelen we ook een toernooi elders in de regio.

  Gerard Heijnen (ex-Wilhelmus), Jan van Haastrecht (ex-Forum Sport), Pieter Korving en Wim Jansen (beiden SEV) ontvangen je graag voor een kennismaking, proeftraining of persoonlijke informatie.

  Voor informatie ook allstars.sev@hotmail.com of 06-51198420

  Volgend jaar op ons 60 jarig jubileum hopelijk weer op verzoek van veel deelnemers; een Old Stars and Old Music Tournament met onze live huisband en  een bont internationaal gezelschap 60 plus voetballers met o.a. Feyenoord, Telstar, Scheveningen, Sheffield United e.v.a.