• Voetbal-voorstelling in de Leidse Schouwburg

  15 nov 2022
 • Vandaag is de WK-selectie aangekomen in Qatar en nu beginnen de WK-kriebels toch wel echt te komen… 

  Komende vrijdag, 18 november, kun je in de Leidse Schouwburg een echte voetbal-voorstelling bekijken! De Onwaarschijnlijk Elf is een show vol muziek, verrassende verhalen en sportieve gasten (Frank Heinen, Freek Jansen, Roelof de Vries, Michel Doodeman en Meindert Talma). Als voetbalfan wil je deze bijzondere avond niet missen!

  Meer informatie op: https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/de-onwaarschijnlijke-elf-editie-wk-22/

   

  Over deze voorstelling:
  In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar is De Onwaarschijnlijke Elf de ideale voorbeschouwing. De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is. Een team om van te watertanden, in een nieuwe, literaire en muzikale theateravond vol verrassende verhalen en opmerkelijke avonturen.

  In deze editie van De Onwaarschijnlijke Elf gaan we op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld, zoals Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz stellen we zo ons Onwaarschijnlijke Elftal samen. Verder geven de auteurs, muzikanten en journalisten geven een sappig, verrassend, misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

  In Leiden zijn te zien:
  Frank Heinen, Freek Jansen, Roelof de Vries, Michel Doodeman en Meindert Talma!

  Frank Heinen is de meest gewaarde voetbalschrijver van het land, naast dat hij ook vaste columnist is van De Volkskrant. Freek Jansen, Leidenaar en hoofdredacteur van Voetbal International. Roelof de Vries was jarenlang presentator van BVSC, het dagelijkse sportprogramma van BNN-VARA op Radio1. Michel Doodeman is aanstormend journalistiek talent. Hij maakt bijzondere verhalen over bekende en onbekende voetballers voor onder andere Hard Gras. Meindert Talma is al tien jaar de ongekroonde koning van het voetballied, hij maakte bij Excelsior Recordings twee voetbalplaten en telt in de voetbaltheaterwereld als een graag geziene gast met zijn onnavolgbare nummers en eigenzinnige voordracht.