• SEV 1 heeft na de relatief eenvoudige overwinning afgelopen zaterdag de komende speelronde een tegenstander die openlijk gaat voor promotie. RKVV Meerburg heeft de sportieve prestatiegerichte accenten verschoven van de zondag naar de zaterdag en zal er alles aan doen om terug te keren naar het tweedeklasse niveau. Een eerste echte krachtmeting dus in Meerburg waar om 14.00 uur wordt afgetrapt. 

  Ook SEV 2 gaat op reis en wel richting Alphen daar staat ARC 4 : SEV 2 om 14.15 uur gepland. Na de overwinning zaterdag met een uur goed voetbal en een spannend slot is de jonge groep vastbesloten weer drie punten bij te schrijven.

  Veel uitwedstrijden aanstaande zaterdag en ook de jeugd selectieteams moeten op stap. JO19-1 is in de laatste wedstrijd door een ongelukkige gelijkmaker de winst misgelopen en gaat nu naar Leiden om tegen Docos lekker vroeg (10.15 uur) nu wel de winst te pakken.

  Bij nagenoeg alle uitwedstrijden van SEV wordt deze speelronde de noordkant van de provincie Zuid-Holland opgezocht behalve de JO17-1. Dit team gaat de andere kant op en ontmoet op de Brasserskade in Delft een sterke tegenstander namelijk Concordia. Daar probeert de groen/witte brigade de goede seizoensopening vervolg te geven om 11.30 uur.

  JO15-1 heeft moeite met scoren. Er wordt goed gevoetbald maar het zit tot nu toe niet mee. Na de nipte nederlaag afgelopen zaterdag gaat JO15-1 op zoek naar drie punten in Zoeterwoude waar SJZ om 10.15 als gastheer optreedt.

  Eindelijk een thuiswedstrijd. SEV VE1 speelt tegen Blauw Zwart om15.00 uur op veld 3 en na het gelijkspel vorige week (3 ?? 3) is het weer tijd voor winst. Na een driepunter is het tenslotte altijd gezelliger in de kleedkamer.

  VE 2 gaat daarentegen wel weer op bezoek en wel bij Aarlanderveen. Tegen deze voor de Leidschendammers wat onbekende opponent wordt om 14.00 afgetrapt.

  SEV-Vr1 gaat steeds meer de draai vinden en pakt thuis tegen ROAC vast de punten. Op veld 4 wordt om 15.00 uur de wedstrijd in beweging gezet. Na het knappe gelijkspel vorige week (1-1) tegen Voorschoten ’08 zijn de verwachtingen hoog gespannen.

  Er zijn nog veel meer interessante wedstrijden komende zaterdag kijk hiervoor op de site onder wedstrijdinfo.