• Vooruitblik zaterdag 24 november

    22 nov 2018
  • SEV 1 heeft komende zaterdag wederom een uitwedstrijd en dan ook nog eens op een wel heel bijzonder aanvangstijdstip. In Berkel wordt tegen TOGB pas om 17.15 uur afgetrapt. Dat betekent dat zelfs de warming up al met het kunstlicht aan moet worden afgewerkt. TOGB, een relatieve nieuwkomer op de zaterdag, heeft nog niet veel tegentreffers en zal de Leidschendammers handen vol werk bezorgen. Werk dat ook SEV 2 vooral moet verzetten. Thuis tegen Rhoda ’76 moet toch weer eens een keer worden gewonnen. Het is de laatste wedstrijden te vaak "net niet". SEV3 heeft weer een derby op het programma. Na de knappe overwinning afgelopen zaterdag tegen de buren treft het nu Wilhelmus. Aan de Westvlietweg wordt om 14.30 uur afgetrapt.

    SEV VE1 heeft ook een uitwedstrijd en wat eerder dan gebruikelijk. Uit bij Wanica Star wordt om 11.00 uur gestart. SEV G2 heeft daarentegen wel weer een thuiswedstrijd. Op veld 11 wordt om 14.00 uur begonnen tegen PGS/Vogel. 

    Bij de jeugd speelt JO19-1 thuis om 11.00 uur op veld 2. Veel doelpunten voor maar, helaas, ook veel doelpunten tegen. Eens kijken of het achterin een keer op slot kan. Tegen Oliveo, dat maar 1 punt meer heeft, moet dat kunnen. SEV JO17-1 wacht een zware pot. Het thuis altijd sterke SVC’08 heeft de mouwen vast opgestroopt om exact 15.05 uur de Leidschendammers op te wachten. JO15-1 heeft dan weer een thuiswedstrijd en ontvangt om 11.00 uur op veld 3 het nog ongeslagen Wilhelmus. SEVJO13-1 heeft na de riante overwinning afgelopen zaterdag nu een uitwedstrijd voor de boeg. Om 10.00 uur wordt in Voorhout tegen Foreholte gespeeld. Ook om 10.00 uur maar dan bij VUC speelt JO11-1. Tijd voor de eerste overwinning en dat moet zaterdag zeker mogelijk zijn. 

    Er staan nog 25 wedstrijden op het programma. Kijk hiervoor op de site onder wedstrijdinfo.