• Vooruitblik zaterdag 10 november

    7 nov 2018
  • Ook dit weekend kent SEV 1 geen competitieverplichtingen maar gaat oefenen. Na de midweekse uitwedstrijd tegen Loosduinen (0??2 winst) komt zaterdag tweedeklasser Docos op bezoek. Een oude bekende, aftrap 14.30 uur. SEV 2 speelt wel competitie en krijgt topper VVSB op bezoek. Na de reeks puntendelingen zal de jonge brigade van Joey Weijne vol voor de driepunter gaan. Op het hoofdveld wordt om 12.00 uur gestart. SEV 3 speelt wel uit, om 13.00 uur wordt in en tegen Zoetermeer gespeeld. Eens zien of de prima serie van het derde vervolg krijgt.

    Ook VE1 heeft een uitwedstrijd en gaat haring happen bij Duindorp SV. Om 12.30 uur beginnen betekent ook een mooi aanvangstijdstip voor de bij Duindorp altijd gezellige derde helft. SEV G1 heeft een zware uitwedstrijd voor de boeg. Om 11.00 uur wordt in Noordwijkerhout afgetrapt tegen VVSB.

    SEV JO19-1 heeft iets goed te maken na afgelopen zaterdag. Dat kan dan mooi thuis tegen Graaf WillemII-Vac. Op veld 2 klinkt om 12.00 uur het eerste fluitsignaal. SEV JO17-1 moet vroeg op komende zaterdag voor wederom een uitwedstrijd. In de zware derby tegen Forum Sport blaast de leidsman de mannen al om 10.15 uur in beweging. JO15-1 heeft op hetzelfde tijdstip een thuiswedstrijd en ook een derby. Wat heet! Buurman RKAVV komt op bezoek. SEVJO13-1 heeft een uitwedstrijd op het programma. Bij voorbaat spannend want de nummers 2 (SEV) en 3 (REMO) spelen tegen elkaar om 11.00 uur. Zien of de prestatie van vorige week kan worden geëvenaard. SEV JO11-1 heeft een dagje vrij. 

    Er staan nog ongeveer dertig wedstrijden op het programma. Kijk voor uw favoriete team op de site onder "wedstrijdinfo".