• Vooruitblik zaterdag 17 november

    14 nov 2018
  • Tijd voor jassen en mutsen langs de lijn. Er wacht ons een aantal "frisse" dagen. Dan moet het voetbal maar voor verwarming zorgen. SEV1 moet daarvoor naar de Brasserskade in Delft. Daar wacht het laag geklasseerde DVC. Na wat weken zonder competitieverplichtingen moet SEV weer in juiste ritme zien te komen. Aftrap in Delft 14.30 uur. SEV2 speelt ook uit en wel tegen Rijnvogels FC.. Rijnvogels heeft 1 punt meer dan de Leidschendammers dus tijd om van plaats te wisselen op de ranglijst. SEV3 heeft wel een thuiswedstrijd en meteen een topper, RKAVV 1 (zat) komt op bezoek. De buren voeren de ranglijst aan met 6 punten voorsprong op SEV. Mouwen opstropen dus. Bij de overige wedstrijden valt ook de topper van SEV5 op. SEV5 is nog ongeslagen maar grossiert in puntendelingen. Levert toch minder op. Komende tegenstander Quick Boys staat dan ook wat plaatsen hoger. Op veld 3 wordt 13.00 uur onder leiding van scheidsrechter Van der Heiden afgetrapt. SEV VE1 speelt ook thuis en ontvangt m 15.00 uur TAC ’90.

    Bij de G-teams speelt alleen G2 en wel uit bij ’s Gravenzande. Vroeg het bed uit want de wedstrijd begint om 10.30 uur.

    Bij de jeugd staan er veel topwedstrijden op het programma. JO19-1 gaat op bezoek bij Forum Sport. Forum Sport heeft 1 punt meer, kansen volop. In Voorburg wordt het spelen met kunstlicht want de aftrap vindt om 16.30 uur plaats. SEVJO17-1 speelt om 11.00 uur tegen FC Zoetermeer. Door het gelijke spel afgelopen zaterdag staat SEV nu 2e en moet winnen om bij koploper DSO te blijven. JO15-1 speelt een derby tegen Stompwijk ’92. In Stompwijk klinkt om 13.00 uur het eerste fluitsignaal. SEVJO13-1 ontvangt Forum Sport. Om 11.00 uur moet op veld 4 de ongelukkige nederlaag van vorige week worden weggepoetst. SEVJO11-1 speelt ook thuis en wel op veld 2. Daar begint de wedstrijd tegen Quick om 9.00 uur.

    Er staan nog 25 wedstrijden op het programma. Kijk op de site onder wedstrijdinfo voor de wedstrijden van uw favoriete team.