• Vooruitblik zaterdag 3 november

    31 okt 2018
  • De herfstvakantie zit er op. Toch heeft SEV 1 zaterdag geen competitieverplichtingen. Door het oneven aantal verenigingen in deze klasse is er elke ronde een elftal vrij. Dan naar SEV 2 kijken. De Leidschendammers gaan op bezoek bij het nog ongeslagen Kagia, wat later dan gebruikelijk (14.30 uur) wordt in Lisserbroek afgetrapt. Na het goede resultaat van het tweede afgelopen weekend, zijn de verwachtingen hoog gespannen. SEV 3 is met een goede reeks bezig en stiekem naar de 2e plaats op de ranglijst gekropen. Komende zaterdag wacht het altijd lastige SVC’08 aan de buurtweg, aftrap 13.00 uur. 

    De G-teams maken zich op voor twee spannende wedstrijden. SEV G1 speelt om 14.00 uur op veld 11 tegen ARC G1 en SEV G2 gaat op reis naar Excelsior ’20 om daar om 12.00 uur af te trappen.

    Bij de jeugd staan er veel, op papier, spannende wedstrijden op het programma. SEV JO19-1 ontvangt het hoog genoteerde Stompwijk ’92. De mannen van Kenneth Wezer hebben hun draai deze competitie nog niet echt gevonden en dan is een derby een uitstekende gelegenheid om daar verandering in te brengen. Ook bij JO17-1 staat een derby op het programma en wat voor een! De nummers 2 (SEV) en 3 (Wilhelmus) van de ranglijst treffen elkaar aan de Westvlietweg waar om 14.30 uur wordt afgetrapt. Ook JO15-1 treft een tegenstander uit de naaste omgeving. Voorschoten’97 komt op bezoek. Op veld 4 klinkt om 11.00 uur het eerste fluitsignaal. Hetzelfde geldt voor het goed spelende JO13-1. Alleen zijn zij om 11.00 uur gastheer voor FC Zoetermeer. SEV JO11-1 is nog op zoek naar de eerste competitieoverwinning. Komende zaterdag gaat het elftal vast voor een stunt zorgen door het nog ongeslagen Wilhelmus. Bij Wilhelmus wordt om 11.15 uur gestart.

    Op het programma staan nog zo’n dertig wedstrijden. Zie de site onder "wedstrijdinfo".