• Walking Football

  Jongste tak aan de SEV boom is de groep oudste voetballers van onze club ALLSTARS SEV walking football, voetbal voor 60 plussers. Er zijn nu families, die 4 generaties op het veld hebben rondhuppelen!

  In het voorjaar van 2016 door vier enthousiaste SEV leden opgestart, begonnen met 5 á 6 leden, inmiddels door gegroeid naar ca. 30 leden, die wekelijks o.l.v. technisch directeur Gerard Heijnen met assistent Johan Veenstra op zowel maandagmiddag als donderdagmiddag vanaf 14.30 uur trainen en/of een wedstrijd spelen inclusief 3e helft, onderling of tegen een andere vereniging. We kunnen ook mee doen aan invitatie toernooien, zelfs in het buitenland.

  De Walking Football commissie bestaat momenteel alleen uit Gerard Heijnen (technische zaken en toernooien). Voor rechtstreeks contact met Walking Football bij voorkeur via allstars.sev@hotmail.com

  Het lidmaatschap bedraagt 106 euro per seizoen, daarvoor krijg je ruim materiaal, veld en kleedruimte ter beschikking en je hebt het volledige recht om op de jaarvergadering je zegje te doen als je daar behoefte aan hebt, want SEV is een ouderwetse familieclub.

  Interesse? Kom gerust op maandagmiddag of donderdagmiddag kijken!

  Klik hier voor onze wervingsfolder (pdf).

 • Groepsfoto van ons welbekende jaarlijkse Old Stars Old Music festival in juni 2019
  Groepsfoto van ons welbekende jaarlijkse Old Stars Old Music festival in juni 2019
 • Het Walking Football team van 2017-2018
  Het Walking Football team van 2017-2018