• Walking football SEV bestaat 3 jaar

  1 mrt 2019
 • Deze maand bestaat de afdeling Walking football van SEV 3 jaar; tijd voor een update.

  Begonnen in maart 2016 met iets meer dan 10 spelers zijn we in drie jaar gegroeid naar een kleine 30 leden in de leeftijd van 60 tot 85! jaar. Tegenwoordig kun je dus (van 2 tot min. ... jaar) minimaal 80! jaar lid zijn van SEV. Na jouw veteranentijd of als je al enige tijd thuis op de bank zat, kun je dus op donderdagmiddag bij SEV lekker tegen een balletje trappen (inclusief kleedkamerhumor en 3e helft met een drankje). 

  Naast wekelijks trainen, doet SEV WF ook af en toe mee aan een toernooi, waaronder natuurlijk ook ons jaarlijkse eigen internationale Old Stars/Old Music festival/toernooi in juni (iedereen is welkom vrijdag 21-6-2019 met in de avond de live band Cheek to Cheek). Buitenlandse teams komen niet alleen naar SEV; SEV gaat ook af en toe naar het buitenland. Direkt in ons eerste jaar deed het onervaren SEV WF al mee aan een WF-toernooi in Grimsby bij Hull. Begin mei dit jaar volgt onze 2e internationale toernooi in Santa Ponsa op Mallorca. Oefening baart kunst, ook bij SEV WF, want de prestaties zijn in stijgende lijn. Niet alleen werd al gewonnen van ADO, Feyenoord, Telstar, NAC etc., maar het hoogtepunt was vorig jaar het winnen van de Haaglanden Cup bij ADO.

  SEV WF is echter niet alleen met zichzelf bezig, maar is ook voorzitter van de werk- groep Walking football in de regio Haaglanden//Midden Holland en heeft in dat kader o.a. WF geintroduceerd bij clubs als Katwijk en Voorschoten. Daarnaast is onlangs bij een toernooi bijna € 800 opgehaald voor het goede doel. Hiervan wordt waarschijnlijk in april een AED-training georganiseerd voor WF-clubs in de regio.

  Afsluitend zien we graag dat meer oud spelers thuis opstaan van de bank en zich bij SEV WF aansluiten. 

  Als je eenmaal hebt meegedaan, kom je op zeker namelijk wekelijks terug. Wellicht ook iets voor jou(w vader, broer, buurman, collega, vriend)? Vrouwen zijn ook zeer welkom!