• Zaterdag 12 september in alle vroegte stonden we geregistreerd en wel op Wilhelmus. De wedstrijd begon klokslag 8.30 uur. De spelers van SEV moesten nog even wakker worden, binnen een minuut stond het 1 – 0 voor Wilhelmus. Maar SEV herstelde zich en kreeg na 5 minuten ook een goede kans, die helaas gemist werd.

    Geleidelijk aan kwam SEV beter in het spel en de spelers wisten elkaar steeds beter te vinden. Toch scoorde Wilhelmus halverwege de 1e helft binnen een minuut 2 en 3- 0. Maar SEV gaf niet op en de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van Wilhelmus, toen Chris de welverdiende 3 – 1 maakte. SEV kwam er steeds beter in en creëerde mooie kansen. We gingen met een 3 – 1 achterstand de rust in.

    Na de rust zette Wilhelmus een tandje bij en al vrij snel werd het 4 en 5 – 1. Door een toegekende penalty aan Wilhelmus werd het 6 – 1. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 8-1 verloren. Ondanks het verlies heeft SEV een prima wedstrijd gespeeld. Het is geen schande te verliezen van een club die net een tandje te groot is, en wat achteraf bleek, eigenlijk in de eerste klasse thuishoort.