• Het is fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten bij onze voetbalvereniging SEV. Dat dit op een geheel andere wijze moet gebeuren is voor iedereen wel duidelijk. Om ons gastheerschap zo goed mogelijk uit te voeren en zorg te dragen voor ieders gezondheid zijn er een aantal richtlijnen waar wij ons met z’n allen aan gaan houden:

  De ingang van de kantine is alleen via het terras. Voor ontvangst in de commissie kamer neemt u de oude ingang. En loopt daarna weer buitenom om via het terras binnen te komen.

  Binnen de kantine zijn 2 looprichtingen gemaakt, de ene gaat recht door naar de toiletten en de andere gaat bij binnenkomst rechtsaf om te gaan bestellen.

  Als u gaat bestellen en daarna in de kantine of op het terras plaats neemt dan vult u bij de bruine statafel uw gegevens in. Let op: dit hoeft alleen bij niet spelende gebruikers van kantine en/of terras

  Bestellen doet u bij 1 kassa. Na betaling via pin ontvangt u een bonnetje en loopt dan verder langs de bar naar de uitgiftepunten. U laat dan uw bonnetje zien aan de kantinevrijwilliger en deze handelt uw bestelling af. Mocht u even moeten wachten op eten uit de keuken dan wacht u aan de achterzijde van de bar of als er plaats is aan een tafeltje.

  In de kantine mag door gebruikers alleen maar gezeten worden en tafels en stoelen moeten op hun plaats blijven staan.

  Om weer terug naar het terras te komen volgt u verder de looproute.

  Buiten op het terras zijn extra zitplaatsen gemaakt. Ook daar geldt dat iedere gebruiker moet zitten en tafels en stoelen laten staan.

  Als vereniging realiseren wij ons dat om bovenstaande goed te laten verlopen van een ieder een positieve inzet wordt gevraagd.

  Zowel voor uw eigen gezondheid als voor de gezondheid van onze kantinevrijwilligers blijft de 1,5 meter regel om afstand te houden van groot belang. Ook het desinfecteren van uw handen bij binnenkomst en na toilet bezoek is een belangrijke regel.

  In deze corona tijd gaan we als SEV voor Sportief En Gezond!

  Laten we er met elkaar voor zorgen dat onze SEV kantine open mag blijven!