• Wie wil de uitdaging aan gaan om een cursus sportverzorger te gaan volgen?

    13 jul 2022
  • SEV is op zoek naar een sportverzorger voor de senioren selectie en natuurlijk voor alle leden. Er is een mogelijkheid om een opleiding te gaan volgen en die zal SEV bekostigen. Dit houdt in 12 zaterdagen en een landelijk examen en je bent volleerd sportverzorger. Ben jij onze vrouw of man die dit leuk lijkt? Het kan ook iemand zijn uit je omgeving: een vriend, vriendin of familielid.

    Alle informatie kun je krijgen bij Frank Dobbe fr.dobbe@12move.nl.  SEV neemt de kosten op zich en steunt waar mogelijk. Natuurlijk kun je al het geleerde bij SEV direct in de praktijk brengen.

    De SMC Academy, een dochteronderneming van SMC Rijnland Fysiotherapeuten, stelt: 
    “Een sportclub kent vaak tekorten aan medische begeleiding op en rondom het veld. Hier wil de SMC Academy verandering in brengen op een aantal manieren; in eerste instantie door mensen van de club op te leiden. Door bij ons de scholing te doorlopen wordt men opgeleid voor het landelijk diploma tot sportmasseur. Als opleidingsinstituut zullen wij scholingen gaan verzorgen voor sportverzorgers, masseurs, trainers en fysiotherapeuten”.