• Wij doen mee met Rabo Club Support!

  8 okt 2019
 • De Rabobank investeert met Rabo Club Support een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen.

  Zo ook dit jaar werkt SEV samen met Voetbalvereniging BSC’68 en Scouting Hubertus-Brandaan. Door op elkaar te stemmen kunnen we elkaar helpen. 

  Tenminste dat hopen we! We hebben daarvoor stemmen nodig. Rabobank Regio Den Haag stelt dit jaar € 80.000,- beschikbaar. Stem op ons, want iedere stem is geld waard! Zie hier waarom wij mee doen, en lees hier de brochure.

  Rabobank Regio Den Haag organiseert dit jaar weer de Rabo Club Support. Een iets andere naam, maar hetzelfde idee. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap.

  Stemmen vanaf 27 september.

  Leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september 2019 stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Zij krijgen daarover bericht. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging/stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank(en wel 18 jaar), vraag dan nu jouw lidmaatschap gratis aan, zodat je straks jouw stem uit kunt brengen via https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/deelnemers

  Elkaar verder helpen
  Met Rabo Club Support vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren, maar ook steunen.

  Steun de voetbalverenigingen SEV uit Leidschendam en BSC ’68 uit Benthuizen en Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg met uw stem. Zodat hun activiteiten voor de jeugd weer een impuls krijgen

  Op de websites van de verenigingen vindt u meer informatie en een link naar de Rabobank-campagnepagina. Leden van de Rabobank hebben vijf stemmen. Hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die de club ontvangt. Het totale bedrag dat de bank beschikbaar stelt voor Rabo Club Support wordt gedeeld door het aantal stemmen. Dus hoe meer stemmen, hoe meer geld naar de clubkas van de drie verenigingen gaat. Die financiën zijn hard nodig voor onderstaande doelen!

  Voetbalvereniging BSC’68 spaart voor het Jeugdkamp Voetbal. Sportief samenzijn voor de jeugd! Scouting Hubertus-Brandaan sleept geld binnen voor de ‘Luctor’. Onze sleepboot, waarmee we wat pech hebben gehad. SEV zet de bijdrage in voor renovatie van de sanitaire voorzieningen op het clubgebouw: eigentijdser voor onze leden!

  Heeft u geen code ontvangen? Neem dan contact op met het Rabobank Klant Contact Centrum via (070) 371 88 88. Afhankelijk van het aantal stemmen, kan de waarde van uw stem oplopen tot maximaal € 5,00!