• Wij doen mee met Rabobank ClubKasCampagne!

  10 feb 2018
 • Rabobank Regio Den Haag organiseert dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale gemeenschap.

  Stem op ons! Dat kan in de stemperiode tussen maandag 5 februari en zondag 25 februari 2018. Klanten en leden van de bank ontvangen vlak voor de stemperiode een e-mail met daarin een unieke persoonlijke code waarmee gestemd kan worden. Uw emailadres moet dus wel bekend zijn bij uw bank. Heeft u geen code ontvangen? Neem dan contact op met het Rabobank Klant Contact Centrum via (070) 371 88 88.

  Klanten van de Rabobank hebben drie stemmen en leden zelfs vijf. Afhankelijk van het aantal stemmen, kan de waarde van uw stem oplopen tot maximaal € 5,00! Iedere stem is dus geld waard!

  Vanuit de gedachte ‘samen sterk’ werkt SEV dit jaar weer met voetbalvereniging BSC ’68 uit Benthuizen en Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg samen. Het verzoek is dan ook om uw drie stemmen uit te brengen op deze verenigingen!

  De opbrengst van de Rabobank ClubKas Campagne komt dit jaar ten goede aan de onderstaande doelen van de verenigingen:

  Sev Leidschendam gaat voor een mini voetbalveldje voor de jeugd, een zogeheten pannaveldje.
  BSC’68 bestaat in 2018 vijftig jaar en spaart voor het Jeugdkamp Voetbal.
  Scouting Hubertus-Brandaan doet mee om voor kano’s te sparen voor de Waterscouts.

  Voor meer informatie over de campagne klik op de onderstaande link:
  https://www.raboportaal.nl/regio-den??/clubkascampagne/??/home