• Zaterdag 23 november: Genoeg spektakel op de Kastelenring.

    25 nov 2019
  • Lekker voetbalweer maar wat fris langs de lijn. Gelukkig zorgden opeenvolgende wedstrijden voor zoveel opwinding dat niemand last had van de kou. SEV 1 kende een lastige middag en bleef puntloos tegen TAC’90 (zie verslag). Eerder op de dag ontving SEV 2 koploper Scheveningen. Veel strijd en felle duels waarbij leidsvrouw Nadine Vaillant de wedstrijd tot een prima einde bracht en na de fraaie gelijkmaker van Nick Rapmund hadden alle Leidschendammers vrede met de uitslag (2-2, zie verslag).

    Ook SEV 3 zorgde voor spektakel. In een boeiend treffen met SVC’08 stond uiteindelijk 4-4 op het bord waarbij het laatste Leidschendamse doelpunt in de slotminuut viel. Ook SEV 4 speelde een doelpuntrijke wedstrijd en sloot af met 3-3. De eerste winst was voor SEV 5, daar werd de tegenstander letterlijk van het veld gespeeld.

    Ook bij de jeugd interessante wedstrijden. JO19-1 kon het bij Concordia net niet bolwerken (3-2) en JO17-1 deed het iets beter door Die Haghe op 3–3 te houden. Een afgetekende overwinning was er voor SEVJO15-1. In Delft werd DHL met 1–5 verslagen. SEV JO14-1 verstevigde de koppositie door met 0–2 bij Wilhelmus te winnen. JO13-1 had het erg moeilijk bij Laakkwartier en kwam met lege handen thuis.

    Kijk voor alle overige uitslagen op de site of voetbal.nl.