• Zeer belangrijke wedstrijden dit weekend

  7 mrt 2018
 • Na de winterstop, de koudegolf en dus afgelastingen staat er komende zaterdag voor het eerst in lange tijd weer een geheel volledig programma gepland. En wat voor een programma! We zitten al ruim in maart dus staat de beslissende fase van veel competities voor de deur. Dit is zeker het geval bij SEV 1. Op de ranglijst staan de groen/witten nu derde, 1 punt achter op VVSB maar nog wel wat in te halen. VVSB is zaterdag de tegenstander en thuis klinkt om 14.30 uur het eerste fluitsignaal. Het belang van deze wedstrijd wordt ook onderkend door Sportsignaal. Sportsignaal Radio Den Haag FM doet verslag van de wedstrijd met Hans Slootmaker aan de microfoon. Sportsignaal is te beluisteren op 92.0 Den Haag FM of via www.denhaagfm.nl. De studio-uitzending is live te zien en te horen op Ziggo-kanaal 40 (Den Haag TV).

  SEV 2 speelt thuis tegen het hoog genoteerde Rijnsburgse Boys, de mouwen opstropen en vanaf de aftrap om 11.00 uur strijden voor de punten is de eenvoudige opdracht.

  Bij de jeugd een heel vol programma. JO19-1 speelt uit om 12.00 uur tegen Schipluiden. JO17-1 treft thuis om 10.45 uur SVC’08. Let op de iets afwijkende aanvangstijd. Ook JO15-1 speelt thuis maar wel veel vroeger. Om 9.00 uur wordt op veld 2 gespeeld tegen FC Zoetermeer.

  SEV JO13-1 heeft een uitwedstrijd maar hoeft niet ver te reizen. Om 12.30 wordt op de Roggewoning gespeeld tegen Graaf Willem II VAC. In de hoofdklasse van JO11 speelt SEV tegen RKDEO. Op veld 1 wordt om 9.00 uur afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Van der Heiden.

  Bij de veteranen speelt SEV VE1 thuis tegen Wanica Star. Aanvang 15.00 uur. VE2 heeft een uitwedstrijd en wel tegen Alphia, hier wordt om 14.30 uur afgetrapt.

  De dames van SEV krijgen de Leidse studentes op bezoek. Om 15.00 uur wordt tegen LSVV’70 gespeeld. Het verschil op de ranglijst is slechts 3 punten (in het voordeel van SEV) dus dit wordt een interessant treffen.

  Zoals gezegd een druk programma, kijk voor alle overige wedstrijden op de site onder wedstrijdinfo.