• Rubriek: Langs de lijn - Nico Oosterbaan

  14 feb 2023
 • Nee, niet het bekende sportprogramma maar dit seizoen een vaste rubriek in deze nieuwsbrief. Wekelijks staan er bij de SEV-teams – van hoog tot laag en van jong tot oud – vaste supporters langs de lijn. Soms meerdere wedstrijden op één dag. Weer en wind deert hen niet. Wie zijn deze echte liefhebbers? Een van deze veel en graag geziene supporters is Nico Oosterbaan. Tijd om hem eens te vragen wat hem naar de velden trekt.

 • Zaterdagmiddag 13.00 uur, veld 3. Op het programma staat SEV 35+1 tegen Katwijk 35+1. Een pittige tegenstander voor ons eerste 35+ elftal, maar gelukkig kan dit team weer rekenen op de steun van Nico Oosterbaan, vader van speler Kevin Oosterbaan en trouwe supporter vanaf het eerste uur. 

  “Ik heb zelf vanaf mijn elfde tot aan mijn vijfenzestigste bij VUC gevoetbald, en nooit in een veteranenelftal hè”, vertelt Nico nog ontspannen voor de wedstrijd. Hoe is hij dan bij SEV terecht gekomen? “Toen mijn zoons Lee en Kevin bij SEV begonnen met voetballen ben ik natuurlijk altijd gaan kijken. En ik ben ook nog een tijd trainer en elftalleider geweest toen de jongens nog in de jeugd speelden”, legt hij uit. Nico is dan ook een bekend gezicht bij onze vereniging, ook omdat hij als vrijwilliger onderdeel was van de kantineploeg. 

  Terug naar de wedstrijd. Als de tweede helft op het punt staat te beginnen, en er even niemand is die als grensrechter kan acteren, is het Nico die de vlag oppakt en vervolgens de rest van de wedstrijd scheidsrechter Herman van der Heiden assisteert. Op de manier ziet hij vervolgens zijn zoon Kevin een prachtige assist geven op de verdiende gelijkmaker in deze spannende wedstrijd.Volgende week weer tegen Katwijk, maar dan een uitwedstrijd voor de beker. SEV 35+1 rekent weer op je steun Nico! 

 • Meer "Langs de Lijn"


  Paul van Rooijen